Geniet en relax aan de kust.

maison-P

Zee

Westende-bad is vooral gekend als familie badplaats; u vindt er nog de rust en ruimte om te ontspannen. Geniet van een wandeling op de zeedijk of drink een cocktail in de plaatselijke beachbars.

maison-P

Duin

Houdt u meer van de natuur, maak dan zeker eens de strandwandeling richting het staketsel van Nieuwpoort en het natuurreservaat; u vindt er enkel duinen, stranden en de zee, ideaal om eens uit te waaien.

maison-P

Hinterland

Het hinterland is ideaal voor fietstochten of wandelingen met het gezin; de prachtige natuur en open velden bezorgen u een frisse geest. Bezoek anders even de oorlogsmonumenten zoals de Ijzertoren en de dodengang in Diksmuide.

maison-P

Cultuur

Kies anders ook eens voor een dagje Brugge, de mooiste stad van Vlaanderen. Gekend voor haar Belfort en grote markt, maar ook de vele winkels, restaurants, en authentieke huizen.

maison-P

Sport

Voor diverse watersporten kan u in de locale surfclub De Kwinte. Bovendien is er een prachtig MTB-parcours doorheen de duinen. Golfen kan u op de 9 holes van Westgolf of de championship golf Ter Hille in Oostduinkerke.

maison-P

Winkelen

Oostende en Brugge zijn gekende winkelsteden of neem anders eens de kusttram naar Nieuwpoort. En waarom niet in Westende zelf, waar u nog een aantal kleinere maar gezellige winkels zal aantreffen?

maison-P

Gastronomie

Westende is ook gekend voor haar uitstekende restaurants! Laat u culinair verwennen in de Lanteirne, de Vecino, de Regina, de Marquize, de Barenzo enz Of kies voor één van de vele gezellige tearooms in Westende-bad.